Over Slaapkenner Theo Bot

Geschiedenis van Slaapkenner Theo Bot

Wij gaan al wat jaartjes mee! Lees Slaapkenner Theo Bot complete geschiedenis van start tot het heden.

In 1949 begon Gerard Bot een gemengde textiel winkel aan de Dorpsstraat in Zwaag. Ze verkochten er band, garen, wol, ondergoed en werkkleding.

In 1969 kwam zijn zoon Theo bij zijn vader in de woninginrichtingszaak werken, er werden meubelen, tapijten en gordijnen  verkocht bij G.Bot en Zn.

In 1979 nam Theo de woninginrichtingszaak over van zijn vader, die onverwachts was overleden. Samen met zijn vrouw Carla heeft Theo  de meubelzaak sinds 1981 omgetoverd tot sfeervolle slaapkamer speciaalzaak van 1500 m2. Zij hebben zich in  aangesloten bij een netwerk van slaapspecialisten. De Nederlandse Vereniging van Erkende Slaapkenners staat al meer dan 45 jaar voor vakmanschap, kwaliteit, persoonlijk advies, goede service en een compleet product aanbod.

Je vindt bij Slaapkenner Theo Bot alles op het gebied van slaapcomfort. Een ruime keus in ledikanten, matrassen, boxspring bedden, lattenbodems, spiralen, kledingkasten, inloopkasten, opklapbedden, zorg-bedden, ladekasten, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, bedverlichting en accessoires van vele topmerken. Ook zijn er op de eerste verdieping vrolijke kinder- en tienerkamers.

Sinds 2001 zijn Meindert en Elly Wenker de trotse eigenaren van de slaapkamerspeciaalzaak van Slaapkenner Theo Bot in Zwaag. Ons enthousiaste team met veel ervaring is dagelijks bezig met de laatste trends en innovaties op het gebied van slaapcomfort.

Door vele positieve reacties en ervaringen van onze klanten, mogen wij met trots stellen dat Slaapkenner Theo Bot een begrip is in de wijde omgeving. Graag willen wij U adviseren over een goed bed, een mooi ingerichte slaapkamer en over een functionele kledingkast. Kom eens binnen kijken!