Silvana hoofdkussens

Silvana bij Slaapkenner Theo Bot

Advies voor een goed hoofdkussen ? Kom in de winkel testen

Silvana kussens en dekbedden kopen in Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Silvana kussens en dekbedden voor slaapcomfort om van te dromen. Ontwikkeld met fysiotherapeuten om jou een heerlijke nachtrust te geven. Slaapkenner Theo Bot in Zwaag heeft Silvana passende slopen en kussenmoltons met contour ook in de collectie.

Silvana Support hoofdkussen met neksteun

Hoofdkussens SILVANA SUPPORT 

Met je hoofdkussen zet je de laatste stap richting een goede nachtrust. Of misschien wel de eerste stap, omdat je met deze producten snel en gemakkelijk je slaapcomfort verbetert.

Silvana kinderkussen, mijn eerste kussen,ademend,3D materiaal, wasbaar, antiallergisch

Kinderkussen MIJN EERSTE KUSSEN
Het heerlijke zachte kussen voor de peuters geschikt vanaf 2 jaar.

Gebruikt jouw kindje ook al een knuffel als steuntje onder het hoofd ? Of gebruikt hij/zij juist het handje of de deken als steun? Dan is je kindje toe aan een eigen kussen. 

 

 

 

Kinderkussen Silvana Mijn Eerste kussen, Start

SILVANA START kussen

De Silvana Start is een extra dun en zacht, antiallergisch hoofdkussen. Bijzonder geschikt voor buikslapers en kinderen. De buitenkant van het kussen is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Door de met Sanitized® behandelde buitenkant is het kussen schimmel- , bacterie,- en huisstofmijt werend. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen. De vulling van de Silvana Start bestaat uit Comforel® Soft. Dit is het meest zachte synthetische vulmateriaal dat er bestaat. Daarnaast laat dit materiaal zich uitstekend opschudden. Mocht de dikte van het kussen niet naar wens zijn, dan kan door middel van de ritssluiting aan de zijkant de vulling eenvoudig gedoseerd worden. De Silvana Start is wasbaar op 60 graden Celsius.

Kussenmaat : 60 x 70 cm

Silvana Start kinderkussen, buikslaapkussen

SILVANA START kussen

SILVANA SUPPORT hoofdkussens


Silvana kussens variëren van extreem zacht tot stevig en alles wat daar tussenin zit. Optimale ondersteuning voor nek en hoofd in welke houding je ook slaapt. Zo vul je een goed bed en matras aan met een comfortabel kussen. Ook geschikt wanneer je last hebt van een huisstofmijt allergie! 

Nekklachten koop een goed kussen

Nekklachten 

Krijgen je hoofd en nek voldoende ondersteuning tijdens je slaap? Of heb je nekklachten ? Bij Slaapkenner Theo Bot vindt je in de slaapzaak een uitgebreid assortiment hoofdkussens, graag geven we je advies voor een goed ondersteunend hoofdkussen. 

Silvana Support Emerald 50x70 of 60x70 cm

Hoofdkussen SILVANA SUPPORT van zacht naar extra stevig

Je hebt kussens en je hebt SILVANA SUPPORT gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jou optimale steun te bieden. Of je nou klein bent of groot, op je zij slaapt of juist op je rug. Er is voor iedereen een Silvana Support. Elk kussen is ook in een klein model voor als je extra lang bent, dan hou je meer ruimte over op je matras.

SILVANA SUPPORT Larimar, Cristal, Fluorine, Emerald, Saphir, Grenat

Kies je maat SILVANA SUPPORT hoofdkussen : 50 x 70 cm. of 60 x 70 cm.

Silvana Support hoofdkussen, welke kleur kies jij ?

Silvana Support hoofdkussen, welke kleur / hardheid kies  jij ?

kussengevecht met silvana kussens comfort rood

Kussengevecht

Silvana hoofdkussens bij Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik

‘Kies het juiste hoofdkussen voor een goede ondersteuning!’

Slaapkenner Theo Bot adviseert je graag  om een goed ondersteunend hoofdkussen te kiezen. De uitgebreide collectie kussens biedt zeker iets wat bij jou past. Ook een beschermende kussenmolton wordt aangeraden. Onze adviseurs helpen je graag met goede producten aan de perfecte nachtrust. Ervaar het zelf in onze showroom in Zwaag.

Silvana support Larimar, Cristal, Fluorine, Emerald, Saphir, Grenat

Silvana bij Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Support kussens
Ondersteunende kussens
Dooradembare kussens
Drukverlagende kussens
Anti allergisch kussens 
Kinderkussens
Puur natuur kussens 
Climate control kussenslopen
Kussenmoltons met schoudercontour
Kussenmoltons recht