Tempur collectie uitverkoop t/m 31 maart 2023 !

Stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapomgeving met TEMPUR®

Ik wil advies over TEMPUR®

TEMPUR® bedden, matrassen en kussens kopen in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

TEMPUR® bedden, matrassen en kussens zijn wereldwijd bekend vanwege het ongeëvenaarde comfort. Ook de ergonomische eigenschappen zijn uniek. Op een Tempur bed waan je je gewichtloos! Kom dit merk uitproberen bij Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

TEMPUR® bedden en bedbodems bij in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

De bedden van TEMPUR® zijn niet alleen voor je lichaam een goede zet, ook je slaapkamer gaat erop vooruit. De designs zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Investeer in een TEMPUR® bed en bedbodem voor een stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapervaring.

TEMPUR® matrassen in Zwaag

TEMPUR® matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van de matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies voor een TEMPUR® Original matras voor een stevig, ondersteunend gevoel. Houdt u meer van een zacht gevoel dan zijn de TEMPUR® Cloud matrassen voor u. Wilt u hier precies tussenin zitten qua gevoel dan is de TEMPUR® Sensation lijn wat u zoekt. Beleef het bij Slaapkenner Theo Bot!

Tempur collectie opruiming, matras, bodem, kussen, relax bed


RELAX BED
Voor een ontspannen start van de dag.

Stel bij ons je eigen favoriete TEMPUR® Relax Bed samen. Onze bedkaders en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse maten, stoffen en kleuren. Combineer het bedkader met één van onze stijlvolle potensets en creëer jouw droombed, nu met 25% korting!

TEMPUR® COLLECTIE UITVERKOOP
Tijdens de collectie uitverkoop van TEMPUR® profiteer je van 25% korting op TEMPUR® matrassen, toppers, bedbodems en het Relax Bed.* 

Voor de TEMPUR®  collectie uitverkoop van de *oude collectie* bij Slaapkenner Theo Bot geldt op=op 

Bel naar 0229-237228 of stuur een mail naar info@theobot.nl 

Koop jouw slaapartikel vandaag nog en ervaar het unieke TEMPUR®-gevoel zelf. TEMPUR® biedt comfort en ondersteuning waar jij dat nodig hebt, zodat je kunt genieten van een geweldige nachtrust.

Ons team geeft u graag een matrasadvies, kom langs in de winkel of maak een afspraak

TEMPUR® kussens in Zwaag

Het juiste kussen is van essentieel belang voor je slaaphouding. TEMPUR® heeft een uiteenlopend assortiment aan hoofdkussens voor alle mogelijke slaaphoudingen en voorkeuren. TEMPUR® Ergonomische kussens zijn geschikt voor mensen die een favoriete slaaphouding hebben. Heb je een wisselende slaaphouding? Kies dan voor een TEMPUR® Comfort kussen.

TEMPUR® comfortproducten bij Slaapkenner Theo Bot

Comfort is het sleutelwoord voor alle TEMPUR® producten, zoals bijvoorbeeld zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Neem eens een kijkje in de showroom bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag.

slaapadvies

Slaapkenner Theo Bot, jouw TEMPUR® specialist in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

Slaapkenner Theo Bot is dé TEMPUR® specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment TEMPUR® bedden, bedbodems, hoofdkussens, zitkussens, beddengoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Zwaag naar de mogelijkheden bij jou thuis.

TEMPUR® bij Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Relaxbed
Schotelbodem 
Matrassen
Toppers
Hoofdkussens
Zitkussens
Reisset in trolley met topper en reiskussen
Fietszadeldekje : S - M - L
Slaapmasker
Beddengoed

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.