Over Slaapkenner Theo Bot

Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik is dé slaapspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Vakkundigheid

Hoogwaardige materialen, maatwerk, kennis en een uitmuntende afwerking laten onze vakkundigheid zien. Je hebt er geen omkijken naar als wij je producten voor een optimaal slaapcomfort verzorgen. 

Een ledikant, een opklapbed of meer kastruimte nodig?

Graag geven wij je advies over de juiste slaapkamer meubelen en de gewenste kastindeling. Met het Furnplan interieurprogramma, geven we je een duidelijke 3D tekening van jouw ruimte met jouw kastwensen.

Alle aandacht

Jouw slaapwensen staan voorop bij ons. Maar mocht je wat slaapadvies willen inwinnen, staan we voor je klaar. Om zo tot een passend slaapcomfort te komen.

Voor een goed gevoel

Of het nu gaat om slaapcomfort, ruimtebesparende oplossingen of kledingkasten op maat, in al onze collecties staan kwaliteit en vakmanschap voorop. Zo doen we iedere dag ons uiterste best om je een goed gevoel te geven. Ervaar dit goede gevoel bij Slaapkenner Theo Bot, al meer dan 70 jaar een begrip in de regio West-Friesland: Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

Neem contact op met Slaapkenner Theo Bot

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!