Over Slaapkenner Theo Bot

Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik is dé slaapspecialist bij jou in de buurt.

Sinds 1949 is Slaapkenner Theo Bot dé toonaangevende beddenspeciaalzaak van Zwaag. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat je heerlijk kunt slapen! Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze sfeervolle showroom.

Door vele positieve reacties en ervaringen van onze klanten, mogen wij met trots stellen dat Slaapkenner Theo Bot een begrip is in de wijde omgeving.

Wij verwelkomen je graag in onze winkel voor een persoonlijk en deskundig slaapadvies op maat!

Slaapkenner Theo Bot
Dorpsstraat 162
1689 GG Zwaag
info@theobot.nl
www.theobot.nl

Vakkundigheid

Hoogwaardige materialen, maatwerk, kennis en een uitmuntende afwerking laten onze vakkundigheid zien. Je hebt er geen omkijken naar als wij je producten voor een optimaal slaapcomfort verzorgen. 

Een ledikant, een opklapbed of meer kastruimte nodig?

Graag geven wij je advies over de juiste slaapkamer meubelen en de gewenste kastindeling. Met het Furnplan interieurprogramma, geven we je een duidelijke 3D tekening van jouw ruimte met jouw kastwensen.

Alle aandacht

Jouw slaapwensen staan voorop bij ons. Maar mocht je wat slaapadvies willen inwinnen, staan we voor je klaar. Om zo tot een passend slaapcomfort te komen.

Voor een goed gevoel

Of het nu gaat om slaapcomfort, ruimtebesparende oplossingen of kledingkasten op maat, in al onze collecties staan kwaliteit en vakmanschap voorop. Zo doen we iedere dag ons uiterste best om je een goed gevoel te geven. Ervaar dit goede gevoel bij Slaapkenner Theo Bot, al meer dan 70 jaar een begrip in de regio West-Friesland: Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

Neem contact op met Slaapkenner Theo Bot

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!