Bella Donna

Bella Donna bedtextiel kopen in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Bella Donna bedtextiel koop je bij Slaapkenner Theo Bot

Kwaliteit begint bij de grondstof. Voor het Bella Donna hoeslaken gebruikt men uitsluitend de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van mako-katoen. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne is het Bella Donna hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is dit in combinatie met een grote elasticiteit zodat er van plooien in het beddengoed geen sprake is.

Bella Donna jersey hoeslaken Egyptisch katoen

Voordelen / kenmerken van de BELLA DONNA hoeslakens

*jersey maco-katoen

*langere levensduur

*pillingvrij

*perfecte pasvorm

* 54 kleuren !

Geschikt voor verstelbare bedden en waterbedden

Glad oppervlakte van de stof door het gebruik van getwijnd garen.

Veel maten BELLA DONNA  hoeslakens mogelijk!

 

BELLA DONNA Alto
Voor extra hoge matrassen is er de BELLA DONNA Alto met een hoekhoogte van 45 cm.

Bella Donna jersey hoeslakens wassen voor gebruik

BELLA DONNA wasvoorschriften

Graag de jersey hoeslakens en de matrasbeschermers voor het eerste gebruik wassen. Dit is hygiënischer en de producten krijgen alleen de perfecte pasvorm door de eenmalige krimp, die typisch is voor gebreid textiel. Deze krimp heeft Formesse uiterst nauwkeurig in de productie meegerekend.

Ook daarna zult je je onderhoudsvriendelijke hoes regelmatig moeten wassen. Alleen op deze manier krijgt je een permanente hygiëne-bescherming voor uw matras.

Ook mogen de jersey hoeslakens in de droger gedroogd worden op het programma kastdroog.

molton bella donna

BELLA DONNA heeft verschillende matrasbeschermers  voor matrassen en boxspring bedden met een perfecte pasvorm op topper of topdekmatras en zeer hoge matrassen. 

Bella Donna jersey hoeslaken in 54 kleuren

De Rolls Royce onder de hoeslakens is de Formesse BELLA DONNA stretch.  Bovendien voelen ze heerlijk zacht. Kleur is belangrijk, maar kwaliteit en comfort zijn absolute prioriteit. Daarom zijn we zelf zo enthousiast over deze jersey hoeslakens. Jersey wordt niet geweven maar gebreid, daardoor krijg je een zekere elasticiteit. Je bed ziet er altijd strak en onberispelijk uit en je slaapt ook ongestoord, want het hoeslaken blijft perfect zitten. Jersey hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen. Ze zijn wasbaar op 60°C en compleet strijkvrij. Kom eens kijken naar de vele kleuren BELLA DONNA hoeslakens bij Slaapkenner Theo Bot. 

BELLA DONNA hoeslakens worden ook gemaakt voor elektrische beweegbare bedden met verstelbaar hoofd- en voeteneinde.

Je kiest dan de BELLA DONNA Picolla met split voor een splittopper.

Matrasbeschermers Bella Donna

BELLA DONNA Clima hoeslaken

De actieve bescherming voor uw matras met Tencel.

Voor een gezonde slaap, hebt u een perfect klimaat met actieve hygiënische bescherming nodig. Daarom heeft Formesse de beschermende matrashoes Bella Donna Clima met een 100% Tencel badstof oppervlak dat een efficiënte klimaat concept biedt. De natuurlijke vezel Tencel heeft een uitstekende vocht-opnemende capaciteit die het vocht 's nachts opslaat en het gedurende de dag terug geeft aan het milieu. Zo zorgt de Bella Donna Clima voor een aangenaam droog en gezond slaapklimaat in uw slaapkamer te houden zonder huisstofmijten, bacteriën, of geuren uit uw matras.

SATINESSE AIR SILVER: VENTILATIE MET 3D HIGH-TECH STOF
De speciale 3D-structuur van dit duurzaam en elastisch materiaal heeft een permanente lucht buffer en de ventilatieopeningen zorgen voor luchtcirculatie onder het lichaam. Het voorkomt een opeenhoping van vocht en reguleert uw slaapklimaat. De slaapomgeving is altijd fris, droog en comfortabel temperatuur.

SATINESSE AIR SILVER heeft WATERAFSTOTENDE WERKING
Zweet en andere vloeistoffen kunnen niet doordringen in de beschermhoes en verdampen door de uitstekende ventilatie, zodat het matras een optimale bescherming verkrijgt.

slaapadvies

Slaapkenner Theo Bot, jouw Bella Donna specialist in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

Slaapkenner Theo Bot is dé Bella Donna specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Bella Donna hoeslakens, tophoeslakens en splithoeslakens, moltons en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Zwaag naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Bella Donna bij Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Hoeslakens

Tophoeslakens

Splithoeslakens

Moltons

Kussenslopen

Kussenmoltons

Zomerdeken

Badjassen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook