Hülsta meubelen bij Slaapkenner Theo Bot

Hülsta

Bezoek de winkel

Hülsta Fena slaapkamer

Hier is het heerlijk toeven – dat heeft Fena goed geregeld: het design zorgt voor de juiste balans, het verenigt de verschillende materialen in een heldere structuur uit zachte lijnen. Puur wit zorgt voor een stralend begin van de dag, krachtig balken eiken verleent een natuurlijke uitstraling, betongrijs zet moderne accenten. Fena verbindt schoonheid met raffinement – voor ontspannen comfort.

Hulsta ladekast Fena met 3 laden

Hülsta FENA commode
Maat : 111 br. x 73,6 h. x 45 cm. diep
Kleur :zijde grijs met greep kleur brons

Optie kleur:
* puur wit, bovenblad betonlook 
* balken eiken bovenblad betonlook

 

 

Hulsta ladekast, commode multividre

Hülsta MULTI-VIDRE  ladekast
MULTI-VIDRE ladekast of commode is in verschillende afmetingen en uitvoeringen zoals echt houtfineer, hoogglans of lak verkrijgbaar. De mix van deze elementen biedt spannende accenten bij de vormgeving van de solitaire meubelen. De MULTI-VIDRE kleurwereld kan bovendien op andere meubelen uit de MULTI-serie worden afgestemd

Hulsta

Hülsta FENA ledikant en kledingkast

Kleur: :zijdegrijs 
Greep : bronskleurig 

Fena / Multiforma : draaideurkast 

Hulsta multibed lak wit

Hülsta  MULTI-BED bed met hoofdbord, ledverlichting en kussen leer
Kleur    :  lak  wit
Poot     :  chroom of mat lak
Design :  comforthoogte

Hulsta Multiforma draaideurkast

Hülsta MULTI-FORMA kasten staan sinds jaar en dag bekend als functionele opbergprof. Hülsta heeft een uitgebreid systeembouw programma, dat hoogte-, breedte- en diepte-inkortingen als ook zij- en achterwaartse afschuiningen kan maken: mooie kasten op maat gemaakt.

Uitvoering : vele lakkleuren, o.a. lak wit, lak grijs of zelfs een ijsblauwe lak kan worden gekozen. Nieuwe grepen en verdere design elementen maken de populaire Hülsta-klassieker nog veelzijdiger.

 

 

 

 

 

 

 

Over Hülsta

Hülsta, in 1940 in het Münsterlandse Stadtlohn opgericht, is onbetwist het bekendste Duitse meubelmerk. Het bedrijf bezit meer dan 220 patenten en het staat garant voor hoge kwaliteit en exclusief design made in Germany. Hülsta staat bekend om innovatieve inrichtingsconcepten in de segmenten wonen, slapen, dining, hal en individuele slaapsystemen. Het behoort tot de filosofie van het bedrijf om mens en milieu te beschermen en zuinig met hulpbronnen om te springen. Voor uitstekende prestaties op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid werd Hülsta al vaak met prijzen onderscheiden. Hülsta houdt de meeste stappen in het productieproces in eigen hand, waardoor het mogelijk wordt om individuele wensen van klanten te verwezenlijken.

Hulsta slaapkamers bij Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Hulsta meubelen kwaliteit en design

Hulsta meubelen

Ledikant
Nachtkastje
Commode
Ladekast
Kledingkast
Inloopkast
Gangkast
Boekenkast
Bureau
Bureaustoel
Boekenplank

Advies over een Hulsta ledikant, commode of kast ?

Slaapkenner Theo Bot, jouw Hulsta specialist.

Slaapkenner Theo Bot is dé Hulsta specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Hulsta bedden, nachtkastjes, kledingkasten en meer! Kom met je wensen bij de adviseurs van Slaapkenner Theo Bot. Met ons Hulsta slaapkamer- en kasten programma Furnplan kunnen we je helpen je interieur te verbeteren met standaard kast, een inloopkast of een kast op maat gemaakt. Hulsta vakmanschap en de beste kwaliteit. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

HULSTA hoekkast

Hoogwaardige design meubelen voor je huis

 

 

Kies een kast op maat

 


Romp/interieur        : hout of lak uitvoering              : 
Maat                         : hoekkast op maat gemaakt
Verlichting                : ledverlichting, sfeerlicht
Ontwerp  kast          : kledingkast of boekenkast
Kastinterieur            : planken, laden, roede, schoenenrek, broekenrek,                                             sokkenvakken, sieradenkluis
 

Hülsta kledingkasten en kastsystemen overtuigen door een doordachte combinatie van meerdere losse onderdelen. Of het nu gaat om de kleinste nis-oplossing of om een ​​ruime slaapkamer, of het nu gaat om hoge oude plafonds of schuine wanden. Hülsta-kasten zijn gewoon perfect qua vorm. Bepaal zelf het ontwerp, de maat en de kleur, creëer je eigen persoonlijke en individuele designer garderobe