Texeler

Texeler dekbedden bij Slaapkenner Theo Bot

Advies voor een Texeler dekbed

Texelse schapenwol: het beste van het beste.

De kwaliteit van de wol wordt voor een groot deel bepaald door de omgeving waarin het schaap leeft. Hoe ruiger het klimaat, des te beter de wol. Geen wonder dat het  TEXELSE stamboekschaap hele goede wol levert. Want de hoge luchtvochtigheid op TEXEL, in combinatie met zilte zeewinden, hebben gezorgd voor een bijzonder lang kroezende vacht met een zeer hoog gehalte aan lanoline(wolvet). Door deze lange kroezing heeft de wol van het TEXELSE schaap een unieke thermostatische regeling: het houdt de warmte zeer goed vast en ventileert tegelijk. De natuurlijke lanoline heeft daarnaast een weldadige uitwerking op de gewrichten. Texeler gebruikt uitsluitend  TEXELSE schapenwol. Wie werkelijk gezond wil slapen, kiest daarom voor deTexeler dekbedden.

Texeler dekbed 4-seizoenen:lente, zomer, herfst,winter

Texeler SlaapZacht Satijn een luxueus 4-seizoenendekbed

Texeler SlaapZacht is gemaakt van eersteklas materialen. Het dekbed is standaard gevuld met 100% zuivere Texelse wol. De veerkracht van de wol zorgt ervoor dat het dekbed heel licht aanvoelt. De hoogwaardige edel-satijn tijk (hoes) en de gestikte rand geven het dekbed extra souplesse. Onder dit zachte 4-jaargetijdendekbed kun je echt heerlijk wegdromen!

Het dekbed bestaat uit twee delen:

  • *het zomerdeel, met een vulling van 250 gr/m2
  • *het voor- en najaarsdeel, met een vulling van 450 gr/m2.
  •  

Het dubbele dekbed bestaat uit twee delen, ze zijn gemakkelijk aan elkaar te ritsen. Zo ontstaat een zeer comfortabel winter-dekbed met een vulling van 700 gr/m2. Gegarandeerd aangenaam warm in de koudere nachten!