House of bed en bad

Bedding House

Bekijk onze dekbedovertrekken in de winkel

Beddinghouse bij Slaapkenner Theo Bot

Sfeervol bedtextiel

 

Het merk Beddinghouse is ooit bekend geworden om haar  tijdloze blokdessins, maar biedt tegenwoordig een grote  veelzijdigheid aan slaapkamersferen, van print tot borduur, van bloemen tot teksten.

Elk half jaar wordt er voor Beddinghouse een nieuwe collectie ontwikkeld, in verschillende sfeer- en kleurthema’s, zodat er een diverse collectie ontstaat.

Bedding House bedtextiel bestaat uit verschillende collecties

Zoals Beddinghouse, Beddinghouse Care, Beddinghouse Kids. Een andere bijzondere collectie van Beddinghouse is de collectie dekbedovertrekken Van Gogh. Kies voor de museum-bedtextiel collectie, kunst op je bed, een schilderij VanGogh, zoals de zonnebloemen,de amandelbomen of Franse landschappen. Er zijn ook Van Gogh sierkussens voor op je bed of op de bank in je kamer.

Andere bekende merken van Beddinghouse zijn : Kardol, Kaat Amsterdam,  Marjolein Bastin,  Ariadne at Home, Rivièra Maison en Pip Home.

Pip Home dekbedovertrek, rose bloemen
Dekbedovertrek Van Gogh zonnebloemen Tournesol yellow

 

Bij Bedding House is er voor ieder wat wils. Of men nu oud of jong is, van een romantische slaapkamer houdt, zoals de Pip Home collectie met mooie bloemdessins of juist de moderne dessins van Beddinghouse.

Zoekt u katoen of katoensatijn, een dekbedovertrek of badjas van Pip? Kom langs in de winkel en bekijk zelf de mooie collectie. Is iets niet op voorraad? Of wilt u uw hoeslaken in een bijpassende kleur? Slaapkenner Theo Bot bestelt het graag voor u!

slaapadvies

Slaapkenner Theo Bot, jouw Bedding House specialist in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

Slaapkenner Theo Bot is dé Bedding House specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, badgoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Zwaag naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Bedding House bij Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Dekbedovertrekken
Hoeslakens
Moltons
Bedspreien
Decoratiekussens
Badgoed