Swissflex bij Slaapkenner Theo Bot

Swissflex: fantastisch comfort voor iedere slaaphouding

Ik wil advies over Swissflex

Swissflex matrassen en lattenbodems kopen in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Bedden, matrassen en lattenbodems van Swissflex zijn volledig op maat gemaakt. Iedere topper, elk kussen en de accessoires zijn gemaakt van de beste materialen voor optimaal comfort. Slaapkenner Theo Bot heeft dit merk in de collectie. Kom Swissflex uitproberen in onze winkel in Zwaag.

Swissflex lattenbodems en matrassen bij Slaapkenner Theo Bot

Buiten het zicht, maar zó belangrijk: Swissflex lattenbodems. De perfecte combinatie van de nieuwste bridge® technologie met kenmerkende golflatten in een zwevende constructie. Dit werk je af met matrassen van elastisch gel en luchtdoorlatend schuim (GELTEX®). De Swissflex lattenbodems en matrassen zorgen zo samen voor fantastisch comfort voor iedere slaaphouding.

Swissflex bedden in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Bij Swissflex bedden heb je volop keuze uit hoogwaardige stoffen en leder voor een look die past bij jouw slaapkamer. Met de Side Moving System-optie (SMS) voeg je daar gemak aan toe. Je maakt eenvoudig twee eenpersoonsbedden van je tweepersoonsbed. Ideaal om matrassen te draaien, schoon te maken onder het bed en logés te ontvangen.

Swissflex bedden en toppers

Swissflex toppers zijn de schakel tussen lichaam en matras als het gaat om zachtheid en lichaamstemperatuur. Daarnaast zorgt een topper dat je matras langer meegaat. Bied je hoofd en nek maximale ondersteuning dankzij één van de Swissflex kussens.

Bij Slaapkenner Theo Bot geven we jou graag advies over de Swissflex bedden, toppers en kussens zodat je de beste nachtrust ervaart. 

Ervaar Swissflex bij Slaapkenner Theo Bot

Vul jouw bed aan met praktische nachtkastjes, design (led)verlichting en een cover plaid. Zet de puntjes op de i met een bijpassende side bag voor een boek of tijdschrift. Je ervaart in onze showroom het geïntegreerde geluidssysteem in het hoofdbord van Swissflex. We ontmoeten je graag in onze showroom in Zwaag.

slaapadvies

Slaapkenner Theo Bot, jouw Swissflex specialist in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

Slaapkenner Theo Bot is dé Swissflex specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Swissflex lattenbodems, matrassen, bedden, toppers, kussens en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Zwaag naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Swissflex bij Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Lattenbodems
Matrassen
Bedden
Toppers & Kussens
Verlichting
Nachtkastjes
Soundboards
Cover plaids
Side bags

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook