LOGO_KARDOL&VERSTRATEN_THEO_BOT


Kardol Privileged Bluegrey overtrek satijn,kleur,blauw,grijs,wit

KARDOL & VERSTRATEN Privilege Bluegrey overtrek satijn

Kleur: grijs,blauw,antraciet

Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang

Maat:  140x200/220 cm    € 79,95

Dekbedovertrek Privilege heeft grote monumentale vlakverdeling met daaroverheen een verfijnde abstracte structuur van een dierenprint. De inspiratie komt van de dierenprints uit de fashion en hedendaagse architectuur zoals wall structures. Door het gebruik van zachte kleuren straalt dit overtrek rust uit maar heeft ook een verfijnde detaillering. Hierdoor past Privilege perfect in een moderne slaapkamer. De achterzijde van het overtrek en kussensloop hebben een effen zachtblauwe kleur. Privilege is gemaakt van 100% zeer zacht katoensatijn. In de print zijn de kleuren lichtblauw, zandgrijs, donkergrijs en diepblauw terug te zien. Het dekbedovertrek heeft een extra lange dubbele open instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. De totale lengte van het dekbedovertrek is 260cm. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voeten voorkomen. Het is geschikt voor dekbedden van 200cm, 210cm of 220cm. Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde een ander dessin.

Kwaliteit

100% Katoensatijn

KARDOL & VERSTRATEN is al 15 jaar een toonaangevend Amsterdams merk op het gebied van bedtextiel. De designs zijn vaak geinspireerd op de hedendaagse mode en architectuur, maar altijd met een chique twist. Zoals de ontwerpers zelf zeggen: This is where Dutch meets luxery bedlinnen.

KARDOL & VERSTRATEN staan vooral bekend om hun spraakmakende dessins, met daarbij hun karakteristieke tekstgebruik en grafische vormgeving. Tevens onderscheidt de collectie zich door bijzondere confectietechnieken, een sfeervol en chic kleurbeeld en een geraffineerd en grootstedelijke allure. De dekbedovertrekken van Kardol en Verstraten hebben mooie lange instopstroken. Bij Slaapkenner Theo Bot vindt u ook een mooie collectie spreien en bijpassende kussens van Kardol en Verstraten.


Kardol & Verstraten Sunset Beach dekbedovertrek,kleur:pastel,paars,blauw,groen,luxe bedden,missioni

KARDOL & VERSTRATEN Sunset Beach Pastel dekbedovertrek

Kwaliteit: katoensatijn

Kleur: pastel/paars, blauw, groen

Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang

Maat: 140x200/220, 200x200/220 en 240x200/220 cm.

Terug naar dekbedovertrek collectie