Now! by Hülsta

Now! by Hülsta bij Slaapkenner Theo Bot

Ga naar de site

Now! by Hülsta - TIME

bij Slaapkenner Theo Bot

Het comfortabele bed van Now! Time by Hülsta heeft maar één nadeel: je wil er nooit meer uit! In al zijn eenvoud is dit ledikant even fraai als functioneel. Aan het hoofdeinde loopt de poot door in een kunstlederen hoofdbord, verkrijgbaar in wit, zand of grijs. Dit hoofdbord is zacht gestoffeerd zodat u er heerlijk tegenaan kunt zitten. Het bedframe is leverbaar in rustig en modern wit of in natuurlijk hout voor een warme uitstraling. Met afmetingen van 1 tot 2 meter breed, past dit ledikant in elke slaapkamer: van luxe tienerkamer tot master bedroom.

Now! by Hülsta nr.14

Een modern en comfortabele bed van now! no.14 in hout of lak. Strakke nachtkastjes met een front van hoogglans grijs of wit.

Hulsta bed now 14 kernnoten, zwart leer

Now! Time by Hülsta

Ook een bed met glad frame uit warm kernnoten of mooi natuurlijk eiken, met daarbij reusachtige kussens in de gewenste kleur om tegen aan te liggen, behoort to de mogelijkheden. Markante poten van glazend metaal. En dat is slechts één van de vele speelse mogelijkheden van de nr.14 van Now by Hulsta.

Hulsta now easy ladekast,commode

Now! Easy by Hülsta kent ook een groot assortiment aan nachtkastjes en commodes.

 

Hulsta Now Easy nachtkast,ladekast,commode, boekenplank

Now! by Hülsta Flexx inloopkast

Met de Flexx inloopkast zie je iedere ochtend je hele garderobe. En hoeveel kleren je ook hebt, accessoires zoals verlichting, laden, uittrekbare broeken- en dassenhouders, lichtplanken met bewegingsmelders, spiegels en nog veel meer maken het je gemakkelijk om direct te vinden wat je wilt dragen.

Hulsta Now Flexx draaideurkast en bed no 14 eiken hout, hoofdbord kussen wit

Now! Flexx by Hülsta kent ook een groot assortiment aan garderobekasten

Kledingkast Flexx heeft ladeblokken, draaideuren of open opbergruimte

Hulsta Now Flexx draaideurkast en bed

 

Now!Flexx by Hülsta heeft veel maten kledingkasten, ook met brede ladeblokken en meer!

Hulsta now inloopkast met roomdivider wit

Now! by Hülsta kopen bij Slaapkenner Theo Bot in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

‘Wij adviseren en jij kiest!’

Hülsta werkt al meer dan 130 jaar aan duurzame meubelen voor het hele huis. Woonkamer, slaapkamer, gang hal of zolder. Elk meubelstuk wordt kledingkast, ladekast of bed wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst.