by Slaapkenner Theo Bot

Nog meer opties met Modulår

Ontdek de collectie

Een bed van Modulår kun je kopen bij Slaapkenner Theo Bot

Met het massief houten bed van Modulår ben je verzekerd van een bed dat past bij jouw smaak. Dit ledikant kent namelijk zoveel mogelijkheden en stijlen. Slaapkenner Theo Bot heeft ook Modulår in de collectie.

Mogelijkheden van Modulår

Veelzijdig

Dit merk van Nederlandse bodem gebruikt massief eiken van zeer goede kwaliteit. Alle onderdelen van ledikant Modulår zijn uit te kiezen en samen te stellen. Bij dit bed kan gekozen worden uit drie verschillende hoogtes van de omranding van de bedbak. Daarbij kun je kiezen uit vijf verschillende hoofdborden, kies de vorm die het beste in je slaapkamer past.

Ook zijn er verschillende soorten poten waaruit een keuze gemaakt kan worden, zes soorten maar liefst. En dan is er nog de kleur. Modulår is verkrijgbaar in 22 verschillende houtkleuren en alle mogelijke RAL-kleuren.

Persoonlijk

Zelf samen te stellen

Bijpassend zijn er nachtkastjes te koop. Ook die zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, er is keuze uit zeven.

Slaapkenner Theo Bot in Zwaag te vinden en heeft Modulår in de collectie. Kom langs om de mogelijkheden te bekijken.

slaapadvies

Slaapkenner Theo Bot, jouw Modulår specialist in de regio Zwaag, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Slaapkenner Theo Bot is dé Modulår specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Modulår bedden, nachtkastjes en meer! Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

'We gunnen je de beste nachtrust met hulp van de beste technieken'

100% vakmanschap

Met persoonlijke aandacht gaan we voor kwaliteit en maatwerk voor je slaapkamer. We geven je graag advies en we gebruiken onze kennis en technieken om jouw nachtrust zo goed mogelijk te maken. En dat in een eigentijds jasje.