My Nox Base in Zwaag

De My NOX Base is een goede basis voor de opbouw van jouw boxspring. Kies hieronder de afmetingen, uitraling op het gebied van bijvoorbeeld de boxspring, matras en poothoogte. Zo krijg je een idee van wat er mogelijk is met de My Nox Base. Maak daarna gemakkelijk een afspraak met ons, zodat wij contact op kunnen nemen voor een volledige analyse. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw nieuwe bed! 

Vanaf € 2.670,00

Als je graag een ondersteunende basis wilt is de My Nox Base een super basis! Laten we bij de basis beginnen: waar komt mijn toekomstige matras op te liggen? Het is erg belangrijk om te zorgen dat de ondersteuning van het toekomstige matras precies is wat het nodig heeft. Heb je dan ook nog het liefst een boxspring? Dan is de My NOX Pocket een goede keuze.

Door de thermisch geharde pocketveren, heb je goede kwaliteit die geen breuken oploopt. De My Nox Base is ook te combineren met de Synchro 2, als je deze graag elektrisch wilt gebruiken. Door het solide, metalen onderstel is dit niet alleen een stevig onderstel: het ziet er ook strak uit. Je kan ervoor kiezen om dit af te maken met een gestoffeerde rand.

Lijkt je dit een goede keuze? Kom dan naar onze winkel voor een advies op maat. Jouw Slaapkenner adviseur kan met een analyse goed bekijken wat het beste past bij jouw slaapwensen.

Meer informatie
Shopable Nee
Merk NOX
Collectie Slaapkenner
Uitvoering Niet Verstelbaar