Jonk dekbed op maat gemaakt,dons,wol,wildzijde,kameel,katoen


DEKBED OP MAAT 


Jonk Volendam produceert op traditionele wijze donsproducten op zeer hoog niveau, alles word in eigen fabriek geproduceerd waardoor er veel mogelijk is.

Zo kan elk type dekbed kan uitgevoerd worden als een zogenaamd partnerdekbed, hiermee kunnen 2 mensen met verschillende wensen toch samen onder 1 groot dekbed slapen, ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de voetenzone extra te vullen voor mensen met koude voeten.

Naast de vele standaard maten kunnen de dekbedden van Jonk Volendam ook speciaal op maat gemaakt worden.

Jonk Volendam is gewend aan het geven van kwaliteitsgaranties en controleert en garandeert ook de vulkracht van de toegepaste donskwaliteiten, verder worden de dons dekbedden van Jonk Volendam geleverd met Nomite-label, dit houdt in dat de dons dekbedden zelfs geschikt zijn voor mensen met huisstofmijt allergie.Jonk Volendam dons vulmachine  dekbedden

Voor de zomer kunt u kiezen uit een lichte dons dekbed.


Voor de winter kunt u ook uit verschillende warmte klasses kiezen en mocht u last hebben van koude voeten, dan wordt het voeteneinde extra gevuld met dons!
De dekbedmaten zijn:
140 x 200 cm

140 x 220 cm

160 x 200 cm

160 x 220 cm

200 x 200 cm

200 x 220 cm

240 x 200 cm

240 x 220 cm

260 x 200 cm

260 x 220 cm

Ook zijn er dekbedden in een extra grote maat: 260x220cm verkrijgbaar.

Alle donzen Jonk dekbedden kunnen bijgevuld worden, voor een persoonlijk slaapklimaat

Dons dekbed maken met een Brother Naaimachine,Optileep,dons bijvullen op maat,Jonk,Volendam

Dons dekbed maken: Optisleep dekbedden voor Slaapkenner Theo Bot

Donsdekbed Romance

Het Romance dekbed  wordt gevuld met een hoogwaardige 90% Poolse witte ganzendons. De zachte batist tijk van het Romance  dekbed heeft een chique opstaande rand. Dit zorgt voor een isolerende werking tot aan de buitenkant van het dekbed. Ook is het dekbed cassette gestikt zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden.

Donsdekbed Belvedere

Het Belvedere donsdekbed wordt gevuld met een hoogwaardige 90% Canadese witte ganzendons. De batist tijk is zachter en lichter dan de tijk van het Romance dekbed en heeft een Vital Finish ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5 x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt. Ook het Belvedere donsdekbed heeft een chique opstaande rand. Dit zorgt voor een isolerende werking tot aan de buitenkant van het dekbed. Ook is het donsdekbed cassette gestikt zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden.

Donsdekbed Montana

Het donsdekbed  Montana serie is van ongeëvenaarde kwaliteit. De vulling van 100% Pilsener dons heeft een extreme vulkracht. De tijk is van de allerfijnste zuiver geweven batist die slechts 75 g/m2 weegt. Deze combinatie van uniek hoogwaardige kwaliteiten zorgt voor de hoogst mogelijke soepelheid. De tijk heeft de Vital Finish ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5 x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt. De tijk is cassette gestikt zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden en heeft een opstaande rand die zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het dekbed.

Kies je eigen vulgewicht en donspercentage voor een behaaglijk dons dekbed…

Voor de echte koukleumen een Tiroler dekbed 65% eendendons

Voor de echte koukleumen een Tiroler dekbed 65% eendendons

Wilt u het echte wintersport gevoel thuis benaderen? 

Het Tiroler dekbed is geschikt voor de echte koukleumen. 

Met een schothoogte van 100 mm. en grote vakken is het bijna 

onmogelijk kou te leiden. De 65% eendendons blijft door het 

cassette stiksel goed op zijn plaats.

Eiderdons  dekbed op maat gevuld,licht,warm,isolatie,luxe dekbed,koninginEiderdons een luxe dekbed, super licht gewicht

Eiderdons is licht en warm. En de beste isolatiewaarde ontdekt door moeder natuur! Gebroeders Jonk is het enige Nederlandse bedrijf dat het exclusieve eiderdons verwerkt. Het originele IJslands eiderdons dekbed wordt op traditionele wijze verkregen.

In de beschermde IJslandse natuurgebieden wordt deze Eiderdons na de broedtijd handmatig en op milieuvriendelijke wijze verzameld uit de verlaten nesten van de Eidereend. Deze dons wordt door de Eidereend op natuurlijke wijze verloren. Het verzamelen van de Eiderdons gebeurt door ervaren boeren die hiervoor een speciale licentie hebben.

Eiderdons is zeer exclusief. Niet alleen door de zeer beperkte hoeveelheden die beschikbaar zijn, maar ook door de onvergelijkbare eigenschappen van Eiderdons. Op het gebied van warmte-isolatie en levensduur is Eiderdons onovertroffen. Een Eiderdons dekbed bestaat uit kleine vakjes die op ambachtelijke wijze gevuld worden. Hierdoor blijft de Eiderdons perfect op zijn plaats. De tijk van het dekbed is van de fijnste katoen geweven. Deze ‘daunenbatist’ weegt slechts 75 gram per m2. Een andere mogelijkheid is een tijk van microtencel/zijde. Deze heeft een nog groter vochtregulerend vermogen als de katoenen tijk.

Verkrijgbaar bij Slaapkenner Theo Bot

Dorpsstraat 162

1689 GG Zwaag

info@theobot.nl