Warm wintervoordeel

Swissflex actie

Swissflex  actie bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag!

Swissflex warm wintervoordeel op het bed van je dromen !

Nu bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag actie Swissflex warm wintervoordeel op het bed van je dromen ! Je ontvangt t/m 6 februari 2023 korting op je Swissflex bed, een SwissBox®, Swissflex matrassen, Swissflex bedbodems en Swissflex kussens.

Al meer dan 60 jaar staat Swissflex voor slimme bed systemen van hoogwaardige kwaliteit. Op en top 'Swiss made', dus 100% Zwitsers, van ontwerp tot productie. Bij onze bedframes, lattenbodems en matrassen is dat Zwitsers handwerk bovendien niet alleen zichtbaar, maar vooral ook voelbaar. Wij besteden namelijk enorm veel zorg aan de kwaliteit en het vakmanschap van onze slaapoplossingen, van begin tot eind. Zo geniet u gemakkelijk het hele jaar door van perfecte nachtrust, ook tijdens de behaaglijke wintermaanden.

 

 

Actievoorwaarden

Kiezen voor Swissflex wordt deze winter is zelfs nóg voordeliger. Je krijgt nu namelijk wintervoordeel op een Swissflex: kies voor een Swissflex Box®,een Swissflex matras, een Swissflex topper, een Swissflex Bridge of een Swissflex Uni lattenbodem ! Dat betekent dus extra voordelig het complete bed van uw dromen uitzoeken. Dus kom snel naar Slaapkenner Theo Bot in Zwaag proefliggen en profiteer snel!

 

De Swissflex wintervoordeel bij Theo Bot t/m 6 februari 2023

 

Overige acties