Eastborn boxspring bed nummer 10,goede kwalteit en prijs


Eastborn Boxspring nummer 10 - Slimme zet zo'n bed

eastborn_boxspring_ 10_vlak_actie_model_vanaf_1999,-,theobot_hoorn_zwaag

De fabriek van EASTBORN blinkt uit in complete boxspring combinaties met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De EASTBORN Nummer 10 is immers niet voor niets al drie jaar op rij uitgeroepen tot *Beste Uit de Test'*door de consumentenbond.

 Wat verwacht u van een goed bed? Over het antwoord op die vraag heeft u vast al uitgebreid nagedacht. Liefst een bed van goede kwaliteit dat lekker ligt. Zodat u goed slaapt en weer fris kunt opstaat. Mooie uitstraling van het bed of boxspring . En dit alles voor een redelijke prijs. Niet meer, maar vooral ook niet minder.

 Eastborn_boxspring_best_test_2014,2012,Theo_bot

EASTBORN boxsprings bieden u dan alles wat u wenst. Door u te laten delen in de ruime ervaring die EASTBORN inmiddels heeft opgedaan. Ze maken al meer dan 50 jaar comfortabele matrassen en boxsprings in Vroomshoop.

Eastborn nummer 10 boxspring_grijs laagste prijs litsjumaux,private light

EASTBORN Nummer 10 maat 160/180x200/210 cm stof:grijs

 Eastborn Nummer 10 boxspring vlak of elektrisch verstelbaar,stof Deset 500 grey


EASTBORN   Nummer 10 RELAX boxspring vlak of elektrisch verstelbaar
Stof Desert 500 grey


EASTBORN  Evening Breeze


Heerlijk fris en fit ontwaken 


Uw boxspring met een hoofdbord met de Evening Breeze te verkrijgen bij Slaapkenner Theo Bot. Onder alle omstandigheden en temperaturen kunt U nu comfortabel slapen, dankzij subtiele koeling. Dit voorkomt onrustig woelen, met als gevolg een diepere slaap, waarna het heerlijk fris en fit ontwaken is!


Evening Breeze met boxspring Forss slaapkenner theo bot
 
Boxspring  met Eastborn Evening Breeze voor koele nachten!

Eastborn Evening Breeze
Luchtgekoelde hemelbedden die een buitengewone slaapervaring en ware duurzaamheid combineren 
Eastborn Evening Breeze voorziet gebruikers wereldwijd van een heerlijk koel slaapklimaat. Hiermee bieden we de klant een comfortabel en veel duurzamer alternatief voor de conventionele airconditioner. 
Veel consumenten, maar ook hotels en resorts gebruiken de Eastborn Evening Breeze.
De Eastborn Evening Breeze onderscheidt zich in een perfecte temperatuur en vochtigheidsgraad, schone lucht, geluid noch trek en gemakkelijk gebruik. Het bespaart u tussen de 60-80 procent  op energie voor uw airco en geeft die natuurlijke bries rond de beslapers terug, terwijl zij in een comfortabel gekoeld muskietenvrij bed rusten. 

*Vier koelstanden

*Instelbare luchtstroom 

*Beheersing van luchtvochtigheid

*Geluidsarm

*Minder last van muggen

*60 tot 80 procent minder stroomverbruik t.o.v. traditionele airco


Stelt u zich eens voor: u heeft genoten van een lange, zwoele zomeravond en dan volgt de anticlimax; een broeierige slaapkamer, slapeloze klamme nachten en zoemende muggen. Natuurlijk kunt u de lakens van u afleggen en het raam openzetten. Maar dat geeft vaak weinig verkoeling en trekt muggen aan. U woelt de hele nacht door, om vermoeid weer wakker te worden. 

Boxspring met Eastborn Evening Breeze Arconditioning _arco_slaapkenner theo bot_zwaag_hoorn_matras_boxspring-topper_koel_slaapkamer

Eastborn Evening Breeze

Vanaf nu zijn die vervelende en zweterige nachten voorgoed verleden tijd. Eastborn introduceert een spectaculaire en revolutionaire vinding op slaapgebied, de Eastborn Evening Breeze. Een bed, waarin het onder alle omstandigheden en temperaturen koel en comfortabel slapen is. Dat voorkomt onrustig draaien en keren, met als gevolg een diepere slaap, waarna het heerlijk fris en fit ontwaken is.


Het ligcomfort, de vochtregulatie en ventilatie blijven de basis voor alle boxspringbedden en matrassen van Eastborn. Met de Eastborn Evening Breeze worden deze superieure basiseigenschappen uitgebreid met de mogelijkheid om constante temperatuur te creĆ«ren middels een mild en lokaal briesje. Daarmee wordt overmatig transpireren tegengegaan en dat betekent minder vochtverlies.

Hoofdbord

Een plezierige bijkomstigheid van deze verkoeling is, dat het lekkere dekbed of het comfortabele laken niet meer weggelegd hoeft te worden. Ook de ramen mogen gerust open. Muggen? Die houden niet van koelte en blijven liever ver uit de buurt van deze Eastborn Evening Breeze. De Eastborn Evening Breeze wordt helemaal een plaatje in uw slaapkamer, wanneer u het bed combineert met het speciaal Evening Breeze ontworpen hoofdbord. U vindt bij Slaapkenner Theo Bot een grote collectie stoffen!


Eastborn_evening breeze_boxspring_losse achterwand_4 standen_koel_geluidsarm_slk_theo_bot_zwaag_hoorn_warme slaapkamer_matras

U bent van harte welkom in de showroom van Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag voor een presentatie van de Eastborn Evening Breeze en voel het verschil!

Evening Breeze airco,energiezuinig,60,70 procent,verkoeling in de slaapkamer,bedklimaat,boxspring,koel, slaapcomfort,slaapkenner theo bot zwaag,hoorn

Detailfoto: Evening Breeze airco, energiezuinig, koel slaapklimaat

FILM EASTBORN EVENING BREEZE OP YOU TUBE

Eastborn is dus ook een oer-Nederlands merk. Lees meer :Eastborn boxspring


BOXSPRINGS

Terug naar de collectie