Garobe schuifdeurkast op maat,Solid,modern, logo,Slaapkenner Theo Bot Zwaag

Moderne en klassieke schuifdeur-kasten

Functionaliteit in zijn mooiste vorm!


GAROBE Solid biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de schuifwandkast te creƫren die naadloos aansluit bij uw interieur en inrichting. Er zijn decorpanelen en panelen in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en vitrinedeuren behoren tot de mogelijkheden.

U kunt uw schuifwandkast samenstellen uit schuifdeuren, een kastinterieur en diverse accessoires zoals een ombouw van bijpassende panelen, afwerkprofielen en stootborstels. Ladeblokken, draadmanden en andere handige opbergaccessoires completeren het opberggemak. Bij alle componenten van uw schuifwandkast kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen, zodat u altijd een kast volledig naar uw wensen ontwerpt. zijn in moderne en in klassieke uitvoering verkrijgbaar, functionaliteit in zijn mooiste vorm. GAROBE  kasten van Slaapkenner Theo Bot biedt u onder meer opbergoplossingen die qua kleurstelling, styling en materiaalgebruik een perfecte match vormen met de exclusieve Auping bedden. De dressoir-kasten en tv-kasten worden gefabriceerd door Garobe  kasten!


GAROBE SOLID schuifdeurkast is ontwikkeld voor opbergruimte in elke ruimte. Een hoekkast of een kast met schuine wanden wordt precies op maat voor u gemaakt. De vele decors en grepen maken dat u altijd een unieke kast kunt samenstellen geheel in de stijl van uw ruimte. Met een GAROBE SOLID schuifdeurkast voegt u extra karakter en kwaliteit aan de ruimte toe. U kunt zelf de vakverdelingen bepalen en de verschillende materialen en kleuren van uw kast op elkaar afstemmen.

Slizing  Solid schuifdeurkast, frameloos,kleur:grijs_antraciet_zand_natuur_wit chateau eiken houtstructuur

GAROBE SOLID schuifdeurkast houtstructuur kleuren: bardolino grijs, bardolino natuur, cape elm antraciet, cape elm wit, tortone wit, hacienda, chateau eiken, grijs eiken, cremona zand eiken

Slizing schuifdeurkast Solid hoekkast_modern design hout  of gelakt, kleur taupe uni

GAROBE UNILINE22 hoekkast, voorbeeld van een schuifdeurkast zonder frame

Kleur: lava U741

Schuifdeurkast Slizing Solid, 3 deuren, kleur lava U741,hout, ledverlichting

GAROBE SCHUIFDEURKAST is ontwikkeld voor opbergruimte in elke kamer, slaapkamer, zolderkamer, studiekamer, gang, kelder, garage...

Een hoekkast of een kast met schuine wanden worden precies op maat voor u gemaakt. Kies uit de vele decors en grepen voor uw unieke kast in uw kleur en stijl. U kunt zelf uw vakverdeling, kastindeling bepalen en de verschillende materialen en kleuren van de kast op elkaar afstemmen.

Garobe Wide,hoekkast met schuifdeuren,wit interieur,houtdecor: eiken,matglas

Garobe Wide,hoekkast met schuifdeuren,wit interieur,houtdecor:chateau eiken,matglas

Garobe Wide,hoekkast met schuifdeuren,wit interieur,houtdecor:chateau eiken,matglas

Slizing kast indeling_planken_roede_slaapkenner theo bot.jpg

GAROBE kastindeling

Slizing Solid schuifdeurkast, frameloos.Kleur grijs antraciet,zand,wit.hout,gladstone,tortonelava,hacienda

GAROBE  SOLID schuifdeurkast houtdecor en vollak kleuren: gladstone, grijs,aluminium, H wit, wit mat, jasmijn, soft vanille, zandgrijs, lava, diamant grijs 


U heeft de keuze uit 19 GAROBE SOLID schuifkast kleuren/decors waarmee u eindeloos kunt combineren. Wilt u een hout-decor, een vollak kleur of een combinatie van beide?

Slizing_greep_kast_messing_staal


Slizing schuifdeurkast greep,vierkant,modern,ovaal


Kies voor de GAROBE SOLID SCHUIFDEUR KAST een greep voor de kast, klassiek of modern.
GAROBE SCHUIFDEUR KASTEN voor elke ruimte

Een opbergsysteem dat voldoet aan al uw wensen. Waarin u niet alleen uw spullen netjes en overzichtelijk op  kunt bergen, maar een kast dat voor het oog erg mooi uitziet.

GAROBE SOLID is een schuifdeurwand dat tot de  details is afgewerkt en op de millimeter nauwkeurig voor u wordt gemaakt. De massieve schuifdeuren lopen zeer soepel en zijn voorzien van softclose. Ook kunt u voor verlichting kiezen functioneel om uw garderobe te kiezen.


Wissel push-to-open

Bij Slizing meubels op maat en slizing Select kastinterieurs met draaideuren worden deuren met normale scharnieren met softclosing geleverd en een push-to-open met lange pen die door in-en uitdraaien stelbaar is in de diepte. Deze pen duwt de deur voldoende naar buiten zodat de deur geopend kan worden. Er hoeft geen magneet meer op de deur aangebracht te worden en de deur sluit zachter.

De push-to-open-pen zal waar mogelijk voorgeboord worden. Deze nieuwe oplossing sluit zachtjes door de softclose moet daarna aangedrukt worden om te sluiten. Op de afbeelding ziet u een foto van de nieuwe push-to-open-pen.


Heeft u interesse? Wij adviseren u om voor een uitgebreide offerte met tekening op de computer een afspraak te maken: info@theobot.nl


KLEDINGKAST

Terug naar de collectie