LOGO_KARDOL&VERSTRATEN_THEO_BOT


Kardol Privileged Bluegrey overtrek satijn,kleur,blauw,grijs,wit

Kardol Privileged Bluegrey overtrek satijn

 

Kardol en Verstraten is al 15 jaar een toonaangevend Amsterdams merk op het gebied van bedtextiel. De designs zijn vaak geinspireerd op de hedendaagse mode en architectuur, maar altijd met een chique twist. Zoals de ontwerpers zelf zeggen: This is where Dutch meets luxery bedlinnen.

Kardol en Verstraten staan vooral bekend om hun spraakmakende dessins, met daarbij hun karakteristieke tekstgebruik en grafische vormgeving. Tevens onderscheidt de collectie zich door bijzondere confectietechnieken, een sfeervol en chic kleurbeeld en een geraffineerd en grootstedelijke allure. De dekbedovertrekken van Kardol en Verstraten hebben mooie lange instopstroken. Bij Slaapkenner Theo Bot vindt u ook een mooie collectie spreien en bijpassende kussens van Kardol en Verstraten.

 Kardol & Verstraten Sunset Beach dekbedovertrek,kleur:pastel,paars,blauw,groen


KARDOL & VERSTRATEN Sunset Beach dekbedovertrek is een stijlvol dessin opgebouwd uit subtiele lagen en zachte tonen. Het geeft een dromerig romantisch gevoel van een avondlucht aan een bergmeer in Italië. Het koele water verkleurt door het warme licht van de ondergaande zon. Het dessin heeft bovendien nog een mooi effect door het zachte visgraatpatroon. Dit geeft het dessin een geraffineerd effect à là Missioni.

KARDOL & VERSTRATEN  Sunset Beach is een dessin wat goed past in een modern, klassiek en romantisch interieur. Door de zachte pastelkleuren is het een fris dekbedovertrek. Het dekbedovertrek wordt gemaakt van zeer zacht 100% katoensatijn. Dit geeft het overtrek een chique glans en voelt heerlijk glad en zacht aan. Het dekbedovertrek is digitaal geprint, waardoor de kleurtonen nog meer diepte hebben. 

KARDOL & VERSTRATEN Sunset Beach is voorzien van een effen achterzijde en heeft een extra lange instopstrook over de gehele breedte van het overtrek. De totale lengte van het overtrek is 260 cm en dat is langer dan gebruikelijk. Hierdoor sluit het bij ieder type bed perfect aan en is hierdoor juist geschikt voor extra hoge matrassen. Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60°C en is geschikt voor de droogtrommel. Als u  het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden.

Kardol & Verstraten Sunset Beach dekbedovertrek,kleur:pastel,paars,blauw,groen,luxe bedden,missioni

KARDOL & VERSTRATEN Sunset Beach Pastel dekbedovertrek

Kwaliteit: katoensatijn

Kleur: pastel/paars, blauw, groen

Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang

Maat: 140x200/220, 200x200/220 en 240x200/220

Dekbedovertrek Heraldique KV Theo bot

 KARDOL & VERSTRATEN
 

Dekbedovertrek Heraldique   kleur: off white, zilver geborduurd
Terug naar dekbedovertrek collectie